A lakásbiztosítás összehasonlítás egyszerűbb, mint valaha, a Pannon-Safe lakásbiztosítás kalkulátorral!

Szponzorált tartalom

lakásbiztosítás kalkulátor
lakásbiztosítás kalkulátor

A lakásbiztosítás összehasonlítás sosem volt még ennyire egyszerű! emlékszem, amikor apukám keresett lakásbiztosításokat, akkor Ő még telefonálgatott, konzultációkra ment, volt egy kis füzete, amibe mindig beleírta, hogy éppen melyik biztosítótól milyen ajánlatot kapott. Akkor rengeteg ideje ment el ezzel, és a végén nem is biztos, hogy a legjobbat kötötte meg, mert nem tudhatta, milyen biztosítók vannak, akikről esetleg még nem is hallott. Most, az internet tárhódításával sokkal egyszerűbbé vált a lakásbiztosítás kötés és a pénzügyeink intézése. Sokkal egyszerűbb, átláthatóbb a bankolás a netbankokkal és sokkal egyszerűbb a lakásbiztosítás összehasonlítás is.

A lakásbiztosítás összehasonlítást szerintem forradalmasította a pannonsafe.hu nevű oldal. Ez az oldal ugyanis kifejezetten pénzügyi tanácsadással és biztosítások, egyéb pénzügyi termékek értékesítésével és az ezekhez kapcsolódó tanácsadással foglalkozik.

Nem tudom, mennyire ismerős Nektek a lakásbiztosítás kalkulátor. Ez tulajdonképp egy program, amibe, ha betápláljuk az adatokat, akkor a végén megkapjuk, hogy melyik lakásbiztosítás a legmegfelelőbb a számunkra, melyik az, ami a lakásunk adottságaihoz és a mi elvárásainkhoz a legjobban passzol. egy viszonylag egyszerű, de zseniális dologról van sz, ami rengeteg személyes találkozótól, „házaló” ügynöktől megkímélhet minket.

Még ma is divat ugyanis, hogy a biztosítók munkatársai telefonos időpont egyeztetés után az otthonunkban szeretnének biztosításokat értékesíteni. Én ezt nem kedvelem annyira, ezért is maradok mindenképp az online, illetve az irodai lehetőségeknél.

A pannonsafe.hu oldalán van lehetőségünk tájékozódni a biztosításokról, a lakásbiztosítás kalkulátor segítségével pedig össze is hasonlíthatjuk az eredményeket. Nem kell hamar döntenünk, van időnk alaposan átgondolni az eredményeket, a döntésünket, hiszen nem kell sietni és egy nagyon fontos dologról van szó.

A Pannon-Safe oldalon szerintem minden biztosítás nagyon jó, hiszen nagyon híres biztosítókkal dolgoznak együtt, akik mindenképpen fizetne. Hallottam ugyanis már olyan esetet is, mikor a biztosító eltűnt és nem fizetett. Ha a Pannon-Safe oldalán kötjük a biztosításainkat, akkor ilyesmivel biztosan nem fogunk találkozni, hiszen egy magyar tulajdonú, nagyon biztonságos, megbízható cégről van szó.

Saját tapasztalataim alapján is csak ajánlani tudom a céget.