A legjobb székhelyszolgáltató Budapesten.

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltató budapest vonzáskörzetében
székhelyszolgáltató budapest vonzáskörzetében

Azt mondják, hogy ha egy fegyver jelenik meg egy előadás közben a színpadon, akkor az egészen biztosan el fog sülni. Valami hasonlót érzek akkor, amikor valaki a legjobbról ír. A cikk úgy nem érhet véget, hogy a legjobbat nem nevezzük meg. Ezt a kötelező kört (mármint a megnevezést) én is gyorsan letudom: a legjobb székhelyszolgáltató budapest vonzáskörzetében a Székhelyszolgáltatás24.

Természetesen én is az ő szolgáltatásaikat veszem igénybe. Két irodájuk van, az egyik Budán, a 2. kerületben. A másik pedig Újlengyelen. Már látom a formálódó kérdésedet: miért éppen Újlengyel?

Hazánkban nagyon kevés olyan önkormányzat van, amely lemond az iparűzési adó beszedéséről. Amikor ezeket a sorokat írom, 367 IPA mentes település van. Ez talán soknak tűnik, de összehasonlítva az önkormányzatok teljes számával (3178) már érzékelhető ennek a szituációnak a különlegessége.

Szóval a Székhelyszolgáltatás24-nek köszönhetően a cégem székhelye Újlengyelen van. Ezzel évente kb. 2 millió Ft iparűzési adót spórolok meg magamnak. Létezik ennél jobb üzlet? Létezik. Ugyanis a legjobb székhelyszolgáltató szolgáltatásainak igénybevételével nem csak pénzt spórolok. Hanem időt és energiát is.

Korábban minden héten hosszú órákat töltöttem a postai levelek feldolgozásával: postabontás, érkeztetés, iktatás és szkennelés. Most ezeket elvégzi helyettem a Székhelyszolgáltatás24 újlengyeli irodájának adminisztrációs csapata. És én csak a kész anyagot kapom meg emailben minden hónapban egy alkalommal. Természetesen a sürgősebb leveleket soron kívül küldik el.

A munkámból kifolyólag szinte mindent (szerződéskötés, értékesítés, számlázás) online végzek. De időnként előfordul, hogy néhány konzervatívabb partnerem személyesen kíván találkozni velem. A székhelyszolgáltatóm havonta 1 alkalommal díjmentes irodahasználatot biztosít. Természetesen ezeket az offline megbeszéléseket lehetőleg itt bonyolítom le.

A hatóságokkal nem sok problémám van. Kínosan ügyelek arra, hogy a vállalkozásomban minden korrekt és jogszerű legyen. De volt már arra példa, hogy célzott iparági ellenőrzés keretében éppen engem dobott ki a gép. Ekkor megjelent az ellenőr a székhelyemen. Azaz a Székhelyszolgáltatás24 irodájában. Akik nélkülem precízen és szakértő módon közreműködtek a vizsgálatban. Átadták a kért céges dokumentumokat és könyvelési anyagokat. A feltett kérdésekre is pontos választ adtak. Könnyű dolguk volt – legalábbis hozzám képest -, hiszen nagy gyakorlatuk van a hatóságokkal történő szakszerű kommunikációban.

A Székhelyszolgáltatás24 szoros kapcsolatban van több ügyvédi irodával is. Ennek akkor vettem hasznát, amikor egy tevékenységváltozást kellett bejelentenem. Mire beértem az újlengyeli irodába, már csak a papírokat kellett aláírnom.

Ismét belelátok a fejedbe. Ez mind szép és jó, de mennyi ennek a szolgáltatásnak a díja? Biztosan csak egy jól menő, nyereséges cég engedheti meg magának. A helyzet az, hogy szó sincs erről. A Székhelyszolgáltatás24 részére félévente szoktam egy adott összeget fizetni, ami a weboldalon is fel van tüntetve. A budapesti irodájuk esetében még kedvezőbb ez a költség. Amennyiben ezzel szembe állítom azt, hogy mekkora összeget spórolok meg az iparűzési adó mentességgel és milyen további prémium szolgáltatásokat kapok, akkor a székhelyszolgáltatás költsége megmosolyogtatóan alacsony.

A Székhelyszolgáltatás24 irodái egészen változatos méretű és tevékenységi körű gazdasági társaságok számára biztosítanak székhelyet. Van itt milliárdos forgalmú cég és mikrovállalkozás. Van digitális nomád, e-kereskedelmi startup és hagyományos kereskedelmi tevékenységet folytató zrt is.

Hogyan is szokott befejeződni egy gyógyszer reklám? Egyeztessen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. Valami hasonló lesz most az esetemben is a zárás. Javaslom, hogy mérlegeld annak az előnyeit, hogy vállalkozásod székhelyét kiszervezed egy székhelyszolgáltatóhoz. És ennek kapcsán konzultálj könyvelőddel vagy ügyvédeddel. És ha döntöttél, akkor feltétlenül tanulmányozd át a legjobb székhelyszolgáltató budapesti és újlengyeli ajánlatát.