Alsó és felső szemhéjplasztika tudnivalók.

Szponzorált tartalom

szemhéjplasztika
szemhéjplasztika

A megereszkedett, lógó szemhéj nem csak esztétikailag zavarhatja az embert, hanem egészségügyileg is indokolt lehet a vele kapcsolatos beavatkozás. Az Aesthetic alsó és felső szemhéjplasztika műtét megoldást jelent azok számára, akik szeretnének megszabadulni a szem alatti táskáktól, vagy éppen a látásukat zavaró felső szemhéjjal kapcsolatban akarnak változást elérni.

Dr. Urszán Albert budapesti plasztikai sebész az Aesthetic magánklinikán várja szemhéjplasztika műtéttel kapcsolatban, melyhez ingyenes konzultációt biztosít. Téves azt gondolni, hogy csak az öregedés miatt fordulhatnak elő azok a problémák, amelyek miatt a beavatkozás szükségessé válhat. Egyéb tényezők is hatással vannak a szemhéj feszességére, köztük szerepel a genetika is.

A szemhéj körüli ráncos terület feszesítésére sajnos a kozmetikai krémek és egyéb eljárások nem tudják kellő hatékonysággal elérni a kívánt célt. A látás romlását is okozhatja az, ha a lógó szemhéjat nem kezelik. Ez már nem esztétikai kérdés, sokkal inkább egészségügyi. A felső szemhéjplasztikát helyi érzéstelenítésben végzik, mely körülbelül harminc percet vesz igénybe. A műtét utáni felépülési idő hat hónapot ölel fel.

Annak érdekében, hogy a plasztikai műtétet követően minden rendben legyen, számos hasznos tanácsot fog kapni azzal kapcsolatban, miként könnyítheti meg a gyógyulást és hogyan fognak szépen gyógyulni a hegek. A szem alatti karika eltüntetése kapcsán gyakran keresik fel a plasztikai sebészt, aki személyre szabottan tervezi meg, hogyan lehetne a legjobb eredményt elérni.

A szemhéjplasztika a legkisebb plasztikai műtétek között szerepel, viszonylag rövid ideig tart, mégis hatalmas változást tud hozni a páciens életébe. Amennyiben Ön is küszködik a lógó szemhéj okozta kellemetlenségekkel és szeretne változtatni, keresse fel bizalommal a budapesti Aesthetic magánklinikát!