Az itt található babás termékek nem használtak.

Szponzorált tartalom

baba fogzás
baba fogzás

Használt dolgokat vásárolni számomra már az egyik legtermészetesebb dolog. Különösen így van ez, ha ruhákról van szó. Legutóbb, mikor csak venni akartam egy egyszerű fekete pulcsit újonnan, teljesen le voltam döbbenve az árakon. Szerencsére azonban anyukám mellett rengeteg dolgot tanultam és megkerestem a helyi túrkálót. Egyáltalán nem érzem azt, hogy az ilyen helyeken vásárolt holmik gyengébb minőségűek lennének bármiben.

Sőt, az egyik kedvenc dolgom, mikor turkálóban járok nem más, minthogy egy csomó olyan varrású és mintájú pólót lehet találni, amit egy plázai boltban nem. Az embereknek rengeteg fajta stílusa lehet és a plázai bolt csak egy nagyon kis részt vesz ki ebből. Volt egy barátom, akivel sokszor kifejezetten „csúnya” pulcsikat kerestünk. Az ilyen típusú ruhák egyébként egyre népszerűbbek a korosztályomban. Ami nem baj, hiszen a használt vásárlás óvja a környezetünket is.

A baba fogzás kapcsán azonban soha nem fordulnék más termékekhez, mint amik a legjobb minőséget képviselik. Bizony, minden szülő eljut ehhez az időszakhoz és nagyon rossz a gyermekünket fájdalmak között látni. Szerencsére azonban az interneten találtam egy olyan helyet baba fogzás kapcsán, ami több kételyemet és félelmemet is elosztotta. Ez az oldal pedig az Imagine Baby volt, ami nem csak a jótanácsaival, hanem egy termékkel is megáldott minket.

Az Imagine Baby oldalára belépve rögtön elmosolyodik az ember. Azt mondják, hogy a gyermek minket is picit visszavisz a gyerekkorunkba. Ez az állítás teljesen igaz. Olyan jó volt egy olyan oldalon mászkálni, amin látszott, hogy minden kis része gondosan arra lett tervezve, hogy átadja nekünk a szülői élet csodáját. Én azonban sajnos most nem ezért jöttem fel az oldalra. A felső menüt használva azonban egész hamar találtam egy cikket a baba fogzás témában.

Nagyon örültem, hogy a cikk nem volt túl hosszú, mivel szülőként időből van a legkevesebb az embernek. Emellett pedig jól is volt tagolva. A kis sortörések és címszavak segítettek abban, hogy könnyen tájékozódjunk és felhívta a figyelmünket a legfontosabb dolgokra. Nem tudom, hogy nektek mi a tapasztalatotok, de én nagyon megrémültem, mikor először kiderült, hogy a gyerekünk már a fogzás időszakában van. Az Imagine Baby azonban rengeteg kétségest és félelmet eloszlat.

Elsősorban azzal, hogy elmagyarázza nekünk, hogy ez egy természetes folyamat. Viszont amellett, hogy el kell fogadnunk, hogy ezen minden gyermeknek át kell esnie, segíthetünk kisbabánknak, hogy ez az időszak ne legyen annyira fájdalmas neki. Mikor a gyermeknek elkezdenek nőni a fogai, dolgokat keres, amiket rághat, hogy ezzel is enyhítse a fájdalmat. Sokszor emiatt olyan dolgok kerülnek a szájába, amik egyáltalán nem oda valók. Ezért is nagyszerű az, amit az Imagine Baby oldala ajánl.

Ez pedig nem más, mint a rágómaki! Egy olyan prémium minőségű fogzást segítő termék, amit nyugodtan odaadhatunk a gyerkőcnek. Már az nagyon tetszett benne, hogy milyen kis ötletes és aranyos formája van. A tájékoztató cikket olvasva azonban arról is megbizonyosodhattam, hogy az Imagine Baby számára tényleg fontos az, hogy mi van a gyermekünkkel. Így pedig szívesen és gond nélkül kifizettem azt az árat, ami lehet, hogy kicsit magasabb, mint amit a boltban hagynánk ott. A hatás azonban megért minden fillért, mivel tisztán látszott, hogy a kisbabánknak sokkal kevésbé volt problémás a fogzás, mint korábban.