Berendeltünk egy nagy adag tintapatront és papírt.

Szponzorált tartalom

Az üzletben található egy nagyon szuper kis nyomtató, amit nem csak mi szoktunk használni, hanem a vásárlóknak is különböző dolgokat ki szoktunk nyomtatni kérésre. Olyan is megesett már, hogy fotó nyomtatását kérték.

nyomtatoalkatresz hu
nyomtatoalkatresz hu

Úgy láttuk, hogy egyre nagyobb az igény erre a szolgáltatásra, így arra gondoltunk, hogy mielőtt kifogyna a tintapatron, vásárolunk a nyomtatóhoz néhány patront, hogy ne érjen minket meglepetés, ha egyszer csak kifogyna. Ehhez pedig kerestem egy olyan webáruházat, aminek a kínálatában megtalálható az a típusú patron, amire nekünk van szükségünk. Ez a webshop a nyomtatoalkatresz hu, amit az egyik internetes keresés alkalmával találtam meg. A tintapatronon kívül papírok vásárlására is lehetőség van, így amikor láttam, hogy ezek kedvező áron érhetők el azzal kezdtem a vásárlást, hogy néhány csomag papírt, valamint fotópapírt is bedobtam a kosárba.

Az oldalon nem csak a mi nyomtatónkhoz található patron, hanem különböző márkákhoz is lehet tintapatront vásárolni. Így, ha Canon, Epson, GP, Lexmark vagy Philips nyomtatód van, akkor te is megtalálhatod azt a patront, ami a nyomtatódhoz szükséges. Azért is merem bátran ajánlani ezt a webshopot, mert teljes mértékben megbízhatónak találom, a megrendelt patronok minősége tökéletes volt, a rendelés pofon egyszerűen megoldható, és a kiszállítás döbbenetesen gyors volt. Ráadásul a gyorsaság mellett a kiszállítás nem került semmibe. Illetve még egy olyan akcióba is belefutottam most náluk, hogyha több darab patron vásárlására adjuk a fejünket akkor kedvezményt biztosítanak a termékekből. Ez akkor is igaz, hogyha különböző termékek vásárlására kerül sor.

Többféle szállítási mód közül tudtam választani az oldalon. Az egyik opció a GLS futárszolgálat volt, a másik opció pedig a GLS CsomagPont. Illetve még olvastam arról is, hogy nagyobb megrendelések esetén saját eszközökkel is kiszállítják a megrendelt termékeket. Bár több tintapatront is rendeltem, de azért erre nem volt szükség az én esetemben. Számomra teljes mértékben megfelelő volt a GLS futárszolgálattal történő szállítás, hiszen úgyis egész nap ott vagyok az üzletben, így a futárszolgálattól könnyedén át tudtam venni a megrendelt csomagot.

A kiszállítás, ahogy korábban jeleztem, meglepően gyorsan megtörtént, miután leadtam a megrendelést az oldalon a második munkanapon már a futárszolgálat jelezte is nekem, hogy érkezik a csomag, így a megrendeléstől számított két nap múlva már nálam is volt a megrendelt tintapatron csomag a nyomtatoalkatresz hu oldaltól.