Fertőtlenítő takarítás a HW Solutions szakértelmével.

Szponzorált tartalom

Jó érzés belépni egy olyan helységbe, ahol az első benyomásunk az, milyen rendes és tiszta. A rend fenntartása egy dolog, hiszen hiába van elpakolva minden a helyére, ha egyszer áll a por a felületeken. A felszínesség nagy probléma a takarításban, de van rá mód, hogy az alaposságon túl még mélyebbre ássunk és egyben a fertőtlenítésről is gondoskodjunk!

fertőtlenítő takarítás
fertőtlenítő takarítás

Nem csak a fürdőszobában és konyhában kell fertőtlenítést végezni. Elég csak a kilincsekre gondolni, melyeket napjában többször megtapogatunk. De számos olyan felület van még, ahol a tisztításon túl a fertőtlenítésről is érdemes gondoskodni. Bizonyos helyeken ez eleve elvárás is, ami sokszor felülmúlja az ott jelenlévő takarító személyzet hatáskörét.

Az ultraviola fény, ózongenerátor használata a fertőtlenítő takarítás részei, melyek széles körben képesek elpusztítani a vírusokat, baktériumokat. Ahol fontos erre is kellő figyelmet fordítani, ott a HW Solutions napi, heti és havi rendszerességgel biztosítja fertőtlenítő takarítási szolgáltatásait. Amennyiben eseti jelleggel tart valaki igényt erre, az is megoldható.

Attól függően, hogy milyen igények merülnek fel, úgy lehet válogatni a különféle fertőtlenítési technikák között. Bizonyos helyeken elegendő a hagyományos fertőtlenítőszerek és törlőkendők használata, míg máshol fontos, hogy a fent említett technológiákkal végezzék el a fertőtlenítést.

A felületi fertőtlenítés egyik fontos elemét képezi az újnak számító, elektrosztatikus permetező fertőtlenítés, mely során tisztítószereket és fertőtlenítőszereket permetezhetünk ki azokra a felületekre, ahová szeretnénk. Sokkal jobb eredményt biztosít, mint a hagyományos megoldások. Az irodákban ez a technika különösen jó választás, hiszen sokkal hatékonyabban, gyorsabban, mégis a kívánt eredmény elérésével végezhető el a takarítás.

Az antibakteriális szerek használatára egyre nagyobb igény lett a vírusok és baktériumok kitettségének csökkentése érdekében. A koronavírus megjelenésével még nagyobb hangsúly helyeződött a fertőtlenítésre, mellyel csökkenthető a fertőzésveszély. A járványos elszabadulása elleni védelemben fontos szerepe van a fertőtlenítő takarításnak, amivel megakadályozhatjuk, hogy ezek a vírusok és baktériumok gondot okozzanak az adott közösségben.

Vannak olyan munkahelyek, ahol előírásokkal szabályozzák a fertőtlenítés gyakoriságát. Ahol sokszor van erre szükség, pontosabban gyakran, ott mindenképp a legjobb választás egy kifejezetten a fertőtlenítő takarításra szakosodott céget megbízni a munkálatok elvégzésével.

Magánházak, irodák és üzlethelységek kapcsán gyakorta merül fel igény a fertőtlenítő takarítás elvégzésére. A HW Solutions kiváló csapata gondoskodik róla, hogy alapos munkával szép tiszta, igényes és higiénikus környezetet teremtsenek számunkra. Előfordul, hogy a családban vagy a munkahelyen fertőző beteg miatt kérik ezt a szolgáltatást. Ilyenkor a problémát célzottan kezelik, olyan szereket alkalmazva, amelyek garantáltan elbánnak a kórokozókkal, hogy ezután újra biztonságos környezetbe térhessenek vissza az emberek.