Fűtés klímával, miért érdemes átállni?

Szponzorált tartalom

fűtés klímával
fűtés klímával

Szeretné klímával biztosítani otthona fűtését?

Ez egy nagyon jó ötlet, főleg akkor, ha H-tarifa beszerelésére is van lehetősége!

Egyáltalán megéri a klímával fűtés? Abban az estben biztosan, ha kedvezményes áramárak állnak rendelkezésére. Ez a H-tarifával elérhető, melyet a helyi energiaszolgáltatóval kell kiépíttetni. A klímás fűtés a környezetbarát megoldások közé tartozik, ráadásul olyan kényelmi lehetőségeket rejt magában, ami nem csak hogy praktikus, de akár a fűtéssel kapcsolatos kiadásokat is redukálhatja.

De mit kell tenni ahhoz hogy végre használatba vehesse hűtő-fűtő klímáját?

Az első lépés, hogy felkeres egy klímás céget, például a Budapesten is elérhető Klímaszerelésben Otthon szakembereit. Ők segíteni fognak mindenben, már az első lépésektől kezdve. Gondoskodnak róla, hogy a lehető legjobb megoldásokat élvezhesse, amennyiben a fűtés klímával történő megvalósítása az elsődleges cél. Persze ezek a split klímák hűtésre is alkalmasak, ám a fűtési szezonon kívüli áram árakra ilyenkor nem jár kedvezmény. Tehát hogy miért éri meg a klímát használni fűtéshez az, hogy olcsóbb is lehet, mint más fűtési megoldások.

A helyszíni felméréssel kezdődik minden. Kiérkeznek a helyszínre, ott megbeszélik a tulajdonossal, hogy mit szeretne, melyik helységeket kívánja klímával felszerelni. Innentől kezdve már mélyebben elmerülhetnek a részletekben, hiszen csak azt kell meghatározni, hogy hány egységre lesz szükség a megfelelő hatásfok eléréséhez. Ezért is van szükség szakemberekre, mert ők pontosan tudják, hogy melyik készülék mire képes és hol lenne a legjobb elhelyezni a készülékeket annak érdekében, hogy kellő meleget adjanak.

Ha a hely fix, a kültéri egységről is szót kell ejteni. Annak elhelyezésénél is számos szempontot kell figyelembe venni. köztük a szabályokat és a kondenzvíz elvezetésének megoldását. Ha minden át lett beszélve, a következő alkalommal már azért mennek Önhöz, hogy kiépítsék a fűtés klímával történő megvalósításának feltételeit. 

Beszerelik a készülékeket, elvégzik a csövezést és utómunkálatokat, majd üzembe helyezik a fűtő klímát. Innentől kezdve nincs más dolga, mint élvezni a klímája nyújtotta komfortot!