Ha egy hatásos alkoholelvonót keresel, a FELÉPÜLÖK csak rád vár!

Szponzorált tartalom

felépülök
felépülök

Az alkoholra sokkal könnyebb rászokni, mint lejönni róla, ez teljesen nyilvánvaló. Nem kell különösebb erőfeszítést sem tenni, nem kell illegális forrásokhoz fordulni, bujkálni. Szeszt gyakorlatilag bármelyik élelmiszerboltban, trafikban, bevásárlóközpontban vásárolhatunk, amennyit csak akarunk, amennyiben elmúltunk 18 évesek. Nincs mennyiségi megkötés, nincsenek szigorítások, csak a pénz szab határt a dolognak. Vagyis akinek sok van, az sok italt is tud venni, és azt hiszem, nem kell befejeznem a receptet. De mi van azokkal, akik mélyszegénységben tengődnek, mégis alkoholisták? Nos, alkoholból is millió féle van, és a kis költségvetésűek számára is óriási a piac. Minél rosszabb minőségű az a pia, annál olcsóbb, így annál többen rombolhatják vele magukat. Ráadásul egy bizonyos szint után már leépül a szervezet alkoholtoleranciája, és egy kevés is elég lesz a szinten tartáshoz. De mi van akkor, ha valaki változtatni szeretne? Mit tud olyasvalaki kezdeni a helyzettel, aki menthető, de nincs sok ideje a gyógyulásra? Az ő segítésükre jött létre a FELÉPÜLÖK programja, aminek mindössze 28 nap az aktív ideje, és csodálatos eredményekre képes!

Bizony, itt nem a megszokott fél éves teljes elvonulásról és gyógyszeres kúráról van szó, ez egy teljesen humánus és időtakarékos megoldás. Mindössze ez a rövidke hónap kell ahhoz, hogy a FELÉPÜLÖK központjában komoly eredményeket érjen el a terápia, és utána az utókezelések során már ne is essen vissza a beteg. Mert hiszen mi értelme lenne egy ilyen gyorstalpalónak? Az utólagos felügyelet nélkül semmi. Egy fokozatosan kialakuló kóros állapotot nem lehet csak úgy varázsütésre kikezelni, ehhez idő kell. Viszont a FELÉPÜLÖK programja pont ezért újító, hiszen nem rabol el túl sokat az ember életéből, és utána is hagy időt és szabadságot.

És mi szükséges a részvételhez? Mindenek előtt kell tartani egy állapotfelmérést, ahol a közreműködő szakember megvizsgálja a segítségért folyamodó alkoholistát, és megállapítja, mennyire komoly a helyzet. Ha van még remény (és miért ne lenne), akkor ideje rész venni a FELÉPÜLÖK magánklinikáján az egyik következő kurzusán, és már meg is indulhat a felépülési folyamat. A központban szakértők és egykori alkoholbetegek tartják a foglalkozásokat, de persze emellett számos kikapcsolódási lehetőség is biztosított. Sőt, egy támogató szerettünk is elkísérhet minket, hogy biztasson és velünk tartson a folyamat alatt. Tény, hogy nem olcsó a kezelés, de 70%-nál is nagyobb a siker esélye, vagyis van értelme belevágni. Enyhe és középsúlyos esetek még minden gond nélkül kikezelhetően a FELÉPÜLÖK 28 napos programjával és az utólagos foglalkozásokkal, de ha valakiben kellő akaraterő van, akár súlyos eset felépülése sem kizárt. Talán léteznek még csodák, hallhattunk már megdöbbentő gyógyulásokról.

A FELÉPÜLÖK weboldalán minden ezzel kapcsolatos információt meg lehet találni, ha valaki keresi, és miért ne tenné? Még ha nem is magadnak, hanem egy hozzátartozód számára, javára próbálsz informálódni, akkor is rengeteg értékes értesüléssel lehetsz gazdagabb, és talán meg tudod győzni arról, hogy érdemes adni a dolognak egy esélyt.