Használt ruha között is lehet kincset találni!

Szponzorált tartalom

pólónyomda
pólónyomda

Használt ruhákat forgalmazó boltba járkálni csak régen volt ciki dolog, ma már viszont sokkal elfogadottabb. Mióta elkezdték tudatosítani az emberekben a fast fashion káros hatásait,azóta érzékelhető némi változás. A világszinten keletkező hulladék és szemét egy nem elhanyagolható része kidobott ruhanemű, így akik kicsit tudatosabban szeretnek gondolkodni, azok számára igazi kincsesbánya lehet egy használt cuccokkal kereskedő bolt. Főleg úgy, hogy a legtöbbször kiváló minőségű, alig használt, vagy teljesen érintetlen dolgokba lehet botlani. Arról nem is szólva, hogy vezető márkákba is lehet botlani töredékáron! Magam is így akadtam rá egy olyan pólóra, amit a mai napig hordok, és ami a póló tervezés ötletét adta a számomra.

Éppen az egyik környékbeli használt ruhásnál válogattam, amikor belefutottam ebbe apólóba. El sem tudom mondani, mennyire megtetszett, mert volt rajta egy színes kép és egyhumoros idézet, amiben rögtön magamra ismertem. Ott eldőlt, hogy az a darab biztosan velem jön. A legközelebbi baráti összejövetelen sikert is arattam vele, az ismerőseimnek nagyon tetszett, jót mosolyogtak rajta. Az egyikük megkérdezte, hogy hol csináltattam, mire azt válaszoltam, hogy turkálóban találtam. Elmagyarázta, hogy az ilyenek szinte kivétel nélkül egyedi megrendelésre készülnek, és ha szeretnék még ilyet, akkor tud ajánlani egy remek pólónyomdát.
Mindig is érdekelt apóló tervezés, de sose vettem rá magam, hogy egyszer felkeressek egy ilyen oldalt, ahol vagy saját, vagy előre beállított minta szerint lehet egyedi ruhadarabokat készíttetni. Kamasz koromban az ilyesmi még nem volt divatos, most viszont annyi egyedi és frappáns ruhát látni, hogy én sem szeretnék lemaradni a hullámról! Meg is kértem az ismerősömet, hogy feltétlenül küldje át ennek a pólókészítő műhelynek a weboldalát, mert nagyon kíváncsi vagyok rá! Szerencsére nem felejtette el, és másnap jött is tőle egy üzenet,benne a linkkel az emlegetett pólósokhoz. Őszintén: csak ámultam és bámultam, hogy mit hagytam ki eddig! A lolmarkt.hu számomra maga volt a paradicsom! Annyiféle és fajta minta van a kínálatukban, hogy egyszerre végig sem tudtam nézni az egészet! És mindamellett,hogy a saját felirataikkal és emblémáikkal ellátott ruhákat többféle színben is meg lehet rendelni, még apóló tervezés is egy opció! Ha valakinek van valami egyedi elképzelése, azt is meg tudják csinálni!
És nem kell ám grafikusnak lenni ahhoz, hogy ez sikerüljön. Nekik is vannak házon belül grafikusaik, akik a felvázolt tervek alapján is meg tudják alkotni azt, amire vágysz, hogy a végeredménnyel maximálisan elégedett légy. Egy darabtól kezdve akármennyit le tudnak gyártani, és még házhozszállítási lehetőség is van. Nem kell érte elmennem egy zsúfolt plázába vagy boltba nyitvatartási időben, nem megy el a szabadságom csak azért, mert rendeltem valamit. Őszintén, ennyire szimpatikus és korrekt ruhaipari vállalkozással nagyon rég találkoztam! És mindemellett még a minőségre is van erejük figyelni! Komolyan, innentől kezdve csak ajánlani fogom őket, ha bárkinél szóba kerülne, hogy egyedi pólót vagy ruházatot szeretne készíttetni. Itt igazán megéri a dolog, és még a hozzájutással sem kell bajlódni!