Használt ruhát felveszek, de használt olajat nem tennék az autómba!

Szponzorált tartalom

Castrol 5w40
Castrol 5w40

Nagyon sokáig nem értettem, hogy az emberek hogy képesek turkálókba járni, nem hogy még élvezni is! Bizony nem vagyok rá büszke, de olyan sznob voltam, hogy nekem nem kellettek mások levetett ruhái, nekem csak plázák boltjaiból feleltek meg az egyes darabok. Ma már bizony rákaptam a turkálás ízére, és megértem, hogy mit szeretnek benne az emberek. Amellett, hogy nagyon jó állapotban lévő, márkás ruhákat lehet kapni az eredeti összeg töredékéért, nagyon élveztem az a „vadászatot” is, amit a turikba való járkálás jelent. Főleg azokon a helyeken, ahol a ruhák nincsenek vállfákra rakva, hanem halomba vannak öntve egy – egy ládába. Itt igazi kihívás valami különlegeset találni, de utána annál jobb érzés.

Egy valamivel kapcsolatban nem ismerek megalkuvást, azok pedig a motorolajak. Megtaláltam azt a weboldalt, ahonnan bármit tudok rendelni, amire szükségem van, jó áron vannak a termékek, és attól sem kell félnem, hogy nem lesz jó minőségű az a dolog, amit rendeltem. Ez főleg igaz a castrol 5w40 – re, mert nekem nagyon bevált. A Castrol termékcsaláddal kapcsolatban csak azt tudom nyilatkozni, hogy az egyik legmegbízhatóbb, amit valaha próbáltam. Sosem volt vele még bajom, ami nem is csoda, hiszen ez egy igen elismert cég. Ennek az olajnak a kifejlesztésekor a cég azt tartotta elsődlegesen céljának, hogy minél hosszabb élettartamot tudjanak elérni a motorral kapcsolatban, ebben pedig nagy szerepet játszik a motorolaj.

Ez az olaj egy egyedi kombináció alapján készült el, így szinte mágnesként tapad a motor belső felületeire, így megfelelően védve azt, és kb. negyedére csökkenti a motor indításakor, felmelegedésekor jelentkező kopás mértékét. Ennek az egyedi olajkombinációnak köszönhetően a szélsőséges viszonyokat is kibírja, és megfelelő védelmet biztosít. Az ember használhatja akár városban vagy autópályán, hidegben vagy a legnagyobb hőségben az indítókulcs elfordításának pillanatától kezdve tökéletesen teszi a dolgát. Így az autónk állapota miatt nem kell aggódnunk. Én amióta ezeket a Castrol termékeket használom, azóta sokkal kevesebb gondom van az autómmal, tehát a gyakorlat is bizonyítja, hogy bizony nem lehetnek rossz minőségűek ezek a termékek.