Live streaming szolgáltatás a használt ruhás esemény élő közvetítésére

Szponzorált tartalom

Egy olyan világot élünk, ahol már a csapból is a környezetvédelem és az energiatakarékosság folyik, azonban mégsem érünk el hatalmas előrelépéseket. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy már, ha csak mindenki egy kis dolgot megváltoztatna az életében, nagy előrehaladást érhetnénk el vele.

Rendeljen live streaming szolgáltatást eseménye élő közvetítésére
Rendeljen live streaming szolgáltatást eseménye élő közvetítésére

Egy használtruha nagykereskedés tulajdonosa vagyok, ahol azon kívül, hogy használt öltözékeket árulunk, workshopokat is tartunk az aktuális környezetvédelmi helyzetről, mindezt különleges vendégekkel és hírességekkel. Valamint arról is beszélünk, hogy a használt ruhák vásárlásával milyen jót is tehetsz a környezeted védelme érdekében, és a pénztárcádat is megóvhatod a felesleges kiadásoktól.

Ezek a workshopok azonban limitált létszámúak, mi pedig szeretnénk, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet, amit képviselünk. Az utóbbi időben erre kerestünk megoldást kollégáimmal, azonban nem igazán jártunk sikerrel.

Egy nap azonban szembejött velem egy szalagcím: „Rendeljen live streaming szolgáltatást eseménye élő közvetítésére”. Egyből rákattintottam, mert felkeltette az érdeklődésemet, hiszen pont ezt kerestük a csapattal. A hivatkozás az interneteskozvetites.hu oldalra irányított át. Számomra teljesen ismeretlen volt ez a cég, azonban már első látásra nagyon szimpatikusnak tűnt.

A cég élő közvetítésekkel, livestreaming és livebroadcast közvetítésekkel, sportstreaming szolgáltatásokkal és élő műsorgyártással foglalkozik. Ezen felül podcast gyártással, koncertközvetítéssel, valamint konferenciák és céges rendezvények közvetítésével foglalkoznak.

Tévés szintű közvetítést képesek előállítani professzionális HD és 4K kamerákkal, valamint kitelepült tévéstúdióval és közvetítő kocsikkal. A livebroadcast technika segítségével közösségi média oldalakra és coorporate streaming platformokra, valamint hagyományos műholdas irányba is egyaránt képesek közvetítést sugározni. Emellett az adást mindig rögzítik és profi vagy webes formátumokban adják át azt a megrendelő ügyfeleknek.

Minket elsősorban a livestreaming szolgáltatás érdekelt, azonban ezen belül is több modelljük áll rendelkezésre, hogy minél több igényt ki tudjanak elégíteni. Nem minden ügyfélnek van ugyanarra szüksége, így amellett, hogy vállalnak teljeskörű livestreaming szolgáltatást, elérhető náluk csak videó rögzítés is élő közvetítés nélkül, valamint csak élő közvetítés videó rögzítése nélkül.

A teljeskörű livestreaming szolgáltatás mellett döntöttünk, ahol élő közvetítés és videógyártás is történik egyaránt. Ilyenkor a csapat kitelepül az esemény helyszínére egy mobil stúdióval, amelyet minden helyszínen lévő kamerával összekapcsolnak. Az opreatőr, a hangmérnök, a rendező és a képvágó kollégák a berendezés segítségével már a helyszínen előállítják a műsort teljes egészében, amelyet azonnal közvetíteni is tudnak a kért platformokon. A későbbiekben pedig a rögzített anyagból utómunkával bármilyen videóanyagot elkészítenek igény szerint, legyen szó akár TV műsorról, vagy PR tartalomról.

Az oldalukon található űrlap segítségével vettem fel velük a kapcsolatot, ahol meg kellett adnom a személyes adataimat és az általam igényelt szolgáltatásról is kellett információkat beírnom. Ezután hamar felvették velem a kapcsolatot és közösen egyeztettük az elképzelést és a koncepciót. Már az együttműködés kezdetén éreztem, hogy profi csapattal van dolgom. Az esemény előtt több alkalommal is kiérkeztek a helyszínre és elkészítették a műszaki és kameratervet, valamint a közvetítési adásmenetet. Így az esemény napján már semmi sem okozott váratlan meglepetést és minden a terv szerint zajlott.

Annak ellenére, hogy ez volt a legelső ilyen együttműködésünk, nem várt sikert hozott a dolog. Rengetegen nézték az élő közvetítést és nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk. Biztos voltam benne, hogy visszatérő ügyfelei leszünk az interneteskozvetites.hu-nak.

Azóta már meg is osztottam a közösségi oldalaimon a „Rendeljen live streaming szolgáltatást eseménye élő közvetítésére” szalagcímet viselő cikket, hogy minél több emberhez eljusson ez a profi cég és minél többen igénybe vehessék csodás szolgáltatásaikat.