Megváltozott vásárlási szokások: ruhát a használtruha-kereskedésből, kozmetikumot a Herbiovitről.

Szponzorált tartalom

krém térdfájásra
krém térdfájásra

Mostanában igyekszem környezettudatosan élni, és a gyerekeket is erre nevelni. Ennek egyik fontos momentuma, hogy próbáljuk háztartásunkban a hulladék mennyiségét a minimálisra csökkenteni, illetve, amit lehet újrahasznosítani. Újabban használtruha üzletekben szerzem be a szükséges ruhadarabokat, amit nagyon élvezek, hiszen egyedi, márkás darabokat szerzek be minimális költségen. Hiszem, hogy ezzel is hozzájárulok a hulladék mennyiségének csökkentéséhez, elnézve, hogy évszakonként hány zsák ruha kerül ki a gardróbunkból.

Kozmetikumok terén is megváltoztak a vásárlási szokásaim, fontos számomra, hogy olyan helyről szerezzem be a szükséges dolgokat, ahol hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra. A Herbiovitnél maximálisan figyelnek erre. Számukra fontos a természetvédelem és a fenntarthatóság. A termékek műanyag csomagolása elmosva bármelyik szelektív hulladékgyűjtőben elhelyezhető, ahogyan a csomagoláshoz használt kartonpapírok is, melyek eleve újrahasznosított papírból készülnek.

Nemcsak a környezetet, de a vásárlóik egészségét is óvják, hiszen a Herbiovitnél árusított készítmények natúr kozmetikumok. Nem tartalmaznak semmilyen szintetikus szín- és illatanyagot, ásványi olaj alapú összetevőket. Teljesen vegánok, semmilyen állati eredetű anyagot nem tartalmaznak, valamint előállításuk során nem végeznek állatkísérleteket sem. Nagyon szeretem e termékeiket, a webshoppal akkor találkoztam először, amikor a férjemnek kerestem valamit ízületi panaszokra, térdfájásra. Ő az a típusú ember, aki nem igazán szeret probléma esetén rögtön a gyógyszeres doboz után nyúlni, így először valami alternatív megoldás irányba próbáltunk nézelődni. A Herbavitnél kapható Glükózamin komplex krém térdfájásra, ízületi panaszok kezelésére és izommerevségre egyaránt használható. Tartalmaz eukaliptuszolajat, borsmentát, ördökcsáklyát, hatóanyagai között szerepel a kollagén, az MSM és a konroitin is. Teljesen vegán, állati eredetű összetevőket nem tartalmaz. Aloe vera és varázsmogyoró kivonat tartalmának köszönhetően bőrápoló és bőrnyugtató hatása is van. Napi használata ajánlott a problémás területeken, 2-3 hét után javulás várható.

Megmutattam a férjemnek, amit találtam és kikértem a véleményét. Tetszett neki a leírás alapján a készítmény, így kérte rendeljek egyet, hogy kipróbálhassa. Be is tettem egyet belőle a kosárba, de ha már itt voltam, úgy döntöttem szétnézek még egy kicsit. Fogytán volt a kézkrémem, így választottam egy hidratáló kézkrémet édesmandula proteinnel, majd szétnéztem az étrendkiegészítők között is. Örömmel láttam, hogy van C és D vitamin tartalmú retard tabletta is. Ezt mindig tartunk itthon és valamilyen formában napi rendszerességgel szedjük, a gyerekek, a férjem és én is. Vettem hát ebből is egy dobozzal.  Örömmel láttam, hogy 100% -os garancia van a termékekre és egyben kíváncsi is lettem, hogy mennyire leszünk majd velük megelégedve.

Átnéztem a kosár tartalmát. A csomagomat én futárral szeretem munkahelyi címre kérni mert elég sokat dolgozom, de lehet választani GLS csomagponton való átvételt is. Fizetési módok közül is többféle van, én utánvéttel szeretek a legjobban fizetni, ha a csomag már a kezemben van.

A futár meglepően rövid időn belül hozta is a megrendelésemet, este pedig a férjem ki is próbálhatta az új krémet. Pár hét alatt valóban javulás következett be a vártnak megfelelően, örültünk neki, hogy nem is kellett gyógyszert szednie és a panaszai mégis enyhültek. Azóta csak a Herbiovitet ajánlom mindenkinek. Legyen az natúrkozmetikum, krém térdfájásra, étrendkiegészítő, vitamin: itt mindenki meg fogja találni a számára hasznos készítményt, ami segíthet egészsége megőrzésében vagy akár környezettudatossága alakításában.