Nagykerbe járáshoz kellettek az új autógumik.

Szponzorált tartalom

gumidiszkont autógumi
gumidiszkont autógumi

Már kiskoromban is nagyon gyakran jártunk turkálókba, vagy szerintem kicsit szebb, angol nevükön „second hand” boltokba. Persze sokan nem szeretik, de ha jó helyre megy az ember, szuper és egyedi holmikat lehet kifogni szinte ajándék összegekért, olyanokat, amik biztosan nem jönnek szembe az utcán és egészen magas minőségűek, sőt, akár szinte vadonatújak is akadnak. Nagyon sokszor volt már, hogy faggattak egy-egy ruhám eredetéről, mire csak sejtelmesen vállat vonva elmondtam, hogy turkálóból – hát, nem kevés embert vonzottam már be a jobb boltokba, mígnem megnyithattam én is a saját üzletemet. Természetesen mindig igyekeztem figyelni arra, hogy összességében magasabb minőségű termékeket tudjak árusítani, hiszen a tömegholmikért, rossz minőségű termékekért akkor sem fognak özönleni, ha esetleg ingyen osztogatnám… ennek megfelelően én is megtaláltam már nagyon hamar a legjobb nagykereket, ahová érdemes használt, továbbadható ruhák miatt fordulni, rendszeresen jártam is „beszerzőutakra”.

Az egyik ilyen útnál, ősz vége felé történt, hogy egy kanyargósabb útszakaszon, ami egyébként nem szokott kihívást jelenteni, a kocsim kerekei némileg megcsúsztak. Szerencsére sikerült ezt korrigálni és nem lett gond, viszont ahogy volt érkezésem, rögtön ellenőriztem, mi lehet a potenciális probléma, hisz nem emlékeztem semmire, amit máshogy csináltam volna a szokásoshoz képest – ekkor konstatáltam, elég bosszúsan, hogy az autógumik úgynevezett profilmélysége sajnos jócskán elmarad az ideálistól… nem csoda, hogy megcsúszott, és nem voltam szakmabeli, de én is tudtam, hogy mihamarabbi cserére szorul. Ugyan tudtam, hogy karosszériásom aznap éppen házon kívül van és nem tud segíteni, de azonnal felkerestem, mit javasol, hogy ismét biztonságosan közlekedhessek – ő pedig azt ajánlotta, keressek rá a Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással keresőkifejezésre. Így is tettem, így rábukkantam a https://gumidiszkont.hu/ oldalra, ahogyan azt szerette volna és ezáltal egy szuper webáruházhoz kaphattam linket.

Hatalmas segítség volt, hogy az oldalon szinte mindenhez találtam „laikusbarát” leírást, így tisztában lehettem én is a jelenlegi autógumijaim jelölésének jelentésével, ezáltal azt is megtudtam, hogy pontosan milyen paraméterekkel kell keresnem újakat a weboldalon. Az azonosítás így könnyen ment, ahogyan a keresés is, hála a weboldalon fellelhető, nagyon részletes keresőrendszernek. Mivel a választott terméknél egyértelműen feltüntették, hogy bőven van elég, így meg is rendelhettem a szükséges mennyiséget; és amúgy is biztos lehettem abban, hogy nem lesz gond, mert a weboldalt nagyon sűrűn frissítették, ezzel naprakészen tartva azt a kavarodások elkerülése érdekében. Ugyan volt lehetőség a futárszolgálattal való kiszállításra is, át lehetett venni a rendelt termékeket személyesen is – és mivel főszezonban voltunk, a magam részéről nem mertem megreckírozni a kiszállítási időt, de egyébként 4 abroncstól alapesetben másnapi szállítást vállalnak, ha még 12 óra előtt történik a rendelés leadása.

Megrendelés után nagyon hamar megkaptam a visszaigazolást, a másnapi átvétel pedig gyorsan és rendben zajlott, minden rendelt terméket hibátlanul vehettem át és vihettem karosszériásomhoz felszereltetni – szerencsére ő is elégedett volt a vásárolt gumiabroncsokkal, így azóta már ismét nyugodtan szelhetem az utakat a nagykerekhez bevásárolni. Én ezen rendelésem óta mindenkinek csak azt mondom azóta is: Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással és persze https://gumidiszkont.hu/; hiszen teljesen elégedett lehettem náluk mindennel és biztos, hogy máskor is innen fogok vásárolni.