Palackcsere expressz sebességgel!

Szponzorált tartalom

argon palack
argon palack

Barátnőmmel elhatároztuk, hogy megtanulunk búvárkodni. Reméljük, hogy jövő nyáron már szabadon lehet újra utazgatni és akkor egy szép, különleges halakban gazdag tenger partját választjuk majd úticélnak. A közös hobbi pedig még a kapcsolatot is erősíti. Amíg az ember bele nem vág egy tanfolyamba, nem is tudja, mennyi minden kell a búvárkodáshoz. A szükséges eszközök nagy részét, mint a ruha, maszk vagy légzőcső, elég egyszer megvásárolni, egyedül a búvárpalackokat kell majd újra és újra beszereznünk. Szerencsére a tanfolyamon ajánlottak egy megbízható céget, amelyiknél oxigén- és argon palack egyaránt kapható, a gázpalackfutár.com-ot.

A gázpalackfutár.com már 17 éve van a szakmában, jól szervezettek és mindenféle méretben szállítanak gázpalackokat. Mivel tudják, hogy általában az utolsó pillanatban rendelnek náluk a magánemberek és cégek (sokszor csak akkor, amikor már kifogyott adott palack), ezért a Messer Hungarogáz Kft. palackos gázait, illetve a Linde palackozott műszaki gázpalackjait, hegesztési gázkeverékeit egyedi megrendelése szerint, akár 2-4 órán belül házhoz szállítják Budapesten és Pest 20 km-es körzetében. Ráadásul nagyon kedvező áron.

Igazán remek megoldás! Egy egyszerű telefonos megrendelés után az előre egyeztetett időpontban már érkezik is a gázfutár és hozza a rendelt palackot. Egyedül arra kell figyelnünk, hogy olyan méretű palackot rendeljünk, amilyet cserélni szeretnénk. A gázpalackfutár.com természetesen nem csak oxigén- és argon palackokat forgalmaz, hanem egyebek között nitrogén, CO2 és PB gázpalackokat is. Nem is gondolná az ember, hogy az élet mennyi területén van szükség még mindig palackozott gázra. Azzal, hogy a háztartások nagy részéből elég rég eltűnt már a PB palack, átlagemberként hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy milyen fontos a palackozott gázok ipari felhasználása.

Argon gázpalackra nekünk az ún. száraz búvárruhához lesz szükségünk. Argont beszivattyúzva ugyanis a ruha jól szigetel, melegen tartja a búvárt. Ugyan mi épp nem mélytengeri búvárkodásra készülünk, de azért nem árt mindenre felkészülni.  Az argont általában az ipar védőgázként használja, mert nem, vagy csak alig lép reakcióba más elemekkel és vegyületekkel. Mivel ilyen szerteágazó a felhasználása a gázpalackfutár.com is több méretű kiszerelésben megtalálható az argon palack, az 5 literestől kezdve az 50 literesig.

Persze az oxigén palack sem csak a búvárkodáshoz kell, az orvostudománytól kezdve az acélgyártásig rengeteg helyen lehet rá szükség. A szerteágazó felhasználási körhöz igazodva itt is több különböző méretet találunk a gázpalackfutár.com kínálatában.

Nagyon szimpatikus a gázpalackfutár.com-nál, hogy nem feltétlenül a legnagyobb megrendelőket sorolják előre, hanem mérlegelik a sürgősséget is. A kitűnő szervezés teszi lehetővé, hogy hetente akár 100 céghez is kiszállítsanak, de előfordult már, hogy 1,5 óra alatt 10 ügyfélnél jártak. Emellett pedig nagy gondot fordítanak a palackok biztonságosságára is.

Örülök, hogy van egy megbízható beszerzési helyünk a gázpalackok cseréjéhez, az oxigén- és argon palackra nem lesz gondunk. Már csak a földgömb egy pontjára kell böknünk. Ennyire előre még bárhova tudunk értelmes áron repjegyet foglalni.