Próbáltad már a tartós autóbérlést?

Szponzorált tartalom

tartós autóbérlés
tartós autóbérlés

Nagyon sokáig úgy voltam vele, hogy ha saját autóm van, akkor az sokkal jobb, mintha pl. csak bérelnék egyet. Viszont idővel rájöttem, hogy ha nem az én nevemen van az autó, akkor a költségek nagy része nem is engem terhel. Így viszont sokkal szimpatikusabb lett a dolog számomra. Ezután elvégeztem egy kis számolást és rájöttem, hogy sokkal jobban megéri, ha csak bérlek egy autót azokra a napokra, amikor valóban szükségem van rá.

Ugyanis, ha nem mindig autóval közlekedek, akkor az sokkal környezettudatosabb, illetve néha gyorsabb is, ha nem kell a dugóban állnom. Éppen ezért, amikor saját cégem lett és szükség lett céges autóra, akkor a tartós autóbérlés mellett döntöttem. A tartós autóbérlés azért is tetszett meg ennyire, mert ennek köszönhetően a legfontosabb dolgokat, ami pl. a karbantartás nem nekem kell elvégeznem.

A Flottakezelés csapatával kezdtem el elsőként együttműködni. Nem volt egyszerű a döntés, hiszen az interneten számtalan tartós autóbérlést kínáló cég megtalálható. Éppen ezért amikor keresgéltem alaposan utána jártam minden cégnek, ami felkeltette az érdemlőségesemet és csináltam belőle egy listát. Majd figyelembe vettem a számomra legfontosabb szempontokat és végül maradt a Flottakezelés csapata.

A honlapjuk már önmagában is nagyon meggyőző tudott volna lenni, hiszen nagyon szép, igényes, tele van hasznos és fontos információkkal, illetve nagyszerű szolgáltatásokat kínálnak. Ha flottakezelésre vagy cégesautóra lenne szükséged, akkor mindenképp érdemes lehet felkeresni a weboldalukat, ahol pontosan tudsz tájékozódni a szolgáltatás minőségéről, az árakról és arról is, hogy pontosan mi tartozik bele a szolgáltatásokba, mire számíthatsz.

Ha még nem rendelkezel sok cégesautóval, mert kevesebb mint 100 van, azonban hasonlóan jó kedvezményeket és ajánlatokat szeretnél kapni a biztositótól a szervizben vagy az autókereskedésben mint a nagyobb cégek, akkor is érdemes lehet felkeresni a Flottakezelés csapatát. Ők meg tudják azt oldani, hogy te is jól járhass.

A weboldalukon a blog bejegyzéseiknek köszönhetően sokkal többet megtudhatsz a témában, mint gondolnád. Ha nincs ellenedre az olvasás és szeretnél jártas lenni a témában, hogy jól dönthess, akkor nem kell mást tenned, mint elolvasni őket. Ezzel nem csak tudásra tehetsz szert, de még jó időtöltés is.

Sőt, ha ez a tudás nem lenne elég, akkor az 5 részes levélsorozatból sokkal többet is megtudhatsz. Például azt, hogy milyen módszerrel számolhatod ki, hogy meddig éri meg egy autót a cégnél tartani, hogyan tudsz az autógumin spórolni, hogyan tudsz rejtett költségek és problémák nélküli autót választani, de hogyan jöjj ki jól a céges autóval és mikor érdemes benzines, hibrid vagy dízel autót választani. Ha érdekelnek ezek a válaszok, akkor nem kell mást tenned, mint felmenni a Flottakezelés holnapjára és kérni az öt részes levélsorozatot, amiből mindezt megtudhatod.

Ha úgy döntesz, hogy árajánlatot kérnél tőlük, akkor pedig csak ki kell töltened a honlapon található árajánlat kérő űrlapot. Még csak telefonálnod sem kell, ha nem szeretnél, elég pár adatot megadni és hamarosan meg is kapod a személyre szabott árakat.

Amennyiben autót is szeretnél vásárolni, akkor a weboldalon megvásárolható autók közül is válogathatsz. Van néhány nagyon jó, ezért, ha valóban vannak vásárlási szándékaid, akkor ne halogasd sokáig. Csapj le Te a legjobbra!

Ha minőségi szolgáltatásra vágysz, akkor válaszd a Flottakezelés csapatát!