Székhelyszolgáltatás és cégalapítás

Szponzorált tartalom

egyszemélyes kft alapítása
egyszemélyes kft alapítása

Az egyetemünk más oktatási intézmények képzése felé is nyitott, így gyakran veszünk részt a másik által szervezett programokon. Egy októberi alkalom során egy olyan „menedzserképzős” foglalkozásba nyerhettünk betekintést a csoporttársaimmal, amit kivételesen egyetlen oktató vezetett a szokásos páros vezetés helyett – az teljesen más fajta dinamikát adott az egésznek, ugyanakkor személyesen is betekintést nyerhettem abba, hogy sok szempontból nem könnyű egyedül vinni egy gyakorlati kurzust, legalábbis a mi képzésünkön én teljesen máshoz vagyok szokva. Nem is gondoltam korábban, hogy ennyi embert le tud kötni egyetlen oktató, mert nálunk inkább műhelymunka folyik, de nagyon izgalmas volt megtapasztalni ezt is.

Alig várom már, hogy elinduljak a pályán, és saját céget alapíthassak! A topcegalapitas.eu-nak hála már el is kezdtem körbenézni, hogy mik is a lehetőségeim. Míg korábban csak abban gondolkoztam, hogy a szülővárosomban legyen a cégem székhelye, most abszolút azt tudom mondani, hogy a weboldalnak hála kibővült a látóköröm. Igazából az egyszemélyes kft alapítása kereső kifejezéssel jutottam el erre a site-ra, és milyen jó, hogy rátaláltam! Nem csak a kft alapításáról tudtam meg egy csomó dolgot, de még a bt-knek és a cégalapítás részletes lépéseinek is utána tudtam olvasni. Szerettem volna mindig is, ha van egy ilyen felület, ahol minden hasznos információt megtalálok, de korábban még sosem találkoztam ilyennel. Mondanom sem kell, tényleg nagyon jól jött. Míg átgondolom, amit olvastam az egyszemélyes kft alapításával kapcsolatban, addig is egy csomó érdekes dolgot tanulhatok. Akár Budapesten vagy Újlengyelben is igényelhetek székhelyszolgáltatást! Ez olyan szuper.

Az egyszemélyes kft alapítása csak egy dolog, amit érdemes megfontolni. A topcegalapitas.eu-n keresztül akár el is indíthatjuk saját cégünk alapítását, de már meglévő céggel is találhatunk itt érdekes szolgáltatásokat. A székhely kiválasztása pedig azért nagyon fontos, mert ha Újlengyelbe tesszük, akkor a teljes iparűzési adót megspórolhatjuk, ugyanis ott 1 Ft-ba kerül! Hihetetlen, hogy én erről eddig nem tudtam! A csomagajánlatok már alig több, mint 15 ezer Ft-tól indulnak, sőt ingyenesen elérhető extrák is vannak, szóval azt mondom nektek, ez egy nagyon korrekt ár egy ilyen jellegű, igencsak összetett szolgáltatásért! Biztos vagyok benne, hogy ha eljön az idő, én a topcegalapitas.eu profi szakembereit fogom megbízni, hogy támogassanak a cégalapítás rögös kezdeteikor. Nektek is csak ajánlani tudom őket.