Szobafestés Budapest, a minőség záloga.

Szponzorált tartalom

szobafestés Budapest
szobafestés Budapest

Nagyon szeretem a DIY dolgokat, otthon is előszeretettel kreatívkodunk, sokszor a gyerekekkel. Jó móka, sok szépet alkottunk már, mentettünk meg bútorokat és ettől az otthonunk is személyesebb, különlegesebb. Ezt a részét az alkotásnak szívesen végzem, ahogy vászonra is szívesen festek, de a falra már sokkal kevésbé. Túlzottan sok munkának tartom a szobafestést, mert szeretek alapos lenni és ha valamit elkezdek, abba minden energiámat beleteszem. Volt már, hogy a gyerekek szobáját napokig festettük, mert közbe csúsztak váratlan feladatok. Úgy gondoltam, idén eltérünk a megszokottól és inkább rábízzuk a profikra a munkát!

A lehetőségek száma szinten végtelen, szerencsére, de nekünk elég lenne csak egy, azonban igényesen dolgozó budapesti szobafestő teljes szobafestéshez, aki megcsinálja a nappali kifestését. Persze, miért nem én csinálom, ha csupán egyetlen helységről van szó? Az oka az, hogy bár nagyon klassz gerendák és lambéria díszíti a nappalink plafonját, a színe hagy némi kivetnivalót maga után. Sajnos zománccal kenték le ahelyett, hogy csak lazúrozták volna, amitől egy ronda barna valami éktelenkedik a fejünk fölött. A falak unalmas fehérek, kell egy kis frissítés. Egyszerűen nincs időm rá és nem is tudnék vele foglalkozni, sőt úgy gondolom hogy ha máshol nem is feltétlenül, de itt jócskán elkél a szakértelem!

A többség tudja, hogy a fára kent zománcfestékre új réteget felvinni csak csiszolás után érdemes. Nyilván lehet máshogy is, de fontosnak tartom, hogy ne gányoljuk össze a dolgot, hanem legyen szép és tartós. Nem szeretném két év múlva újra festeni miután már tényleg le kell vakarni a gerendákról a pergő réteget, hanem igényesen, szépen szeretném, ha kinézne. Lehetőleg addig, amíg itt lakunk.

Így esett a Festésben Otthonra a választásom! Szobafestés Budapest szolgáltatásai között olyan megoldásokat is bemutatnak árakkal, ahol például mázolni, lazúrozni kell. Ez is egy ilyen helyzet, meg akarom tartani a gerendás plafont, de nekem túl sok munka és inkább bíznám szakemberre, aki az alapokig visszanyúlva újjá varázsolja a fát.

Sőt, ha már nálunk jártak a helyszíni felmérésnél, megbeszéltük azt is, hogy a beltéri ajtókat szintén festeni kellene, így hát azt is rájuk bíztam a nappali falainak és plafonjának kifestése mellett. Alig vártam, hogy új köntösben láthassam a nappalit! A legjobb dolog volt, hogy ezeket nem nekem kellett csinálnom, így nem ment el a kedvem a későbbi kézügyeskedésektől sem, sőt még jobban megbecsülöm a szobafestőket, akik igazán profi munkát végeztek! Én nem lettem volna képes rá, bármilyen elszánt is vagyok. A minőségegyből meglátszik és nem spóroltak az időn sem, alaposan előkészítették a felületet a lazúrozáshoz. Imádom! A szobafestést Budapesten ti is nyugodtan rájuk bízhatjátok!