A használtruhák vagy a fast fashion darabok a jobbak?

Szponzorált tartalom

fotógép esküvőre
fotógép esküvőre

Erről a témáról valószínűleg mindenkinek megvan a saját véleménye, hiszen mindenki tudja azt, hogy neki melyik tetszik jobban és mi a fontosabb számára. A használt ruhák nem csak anyagilag érik meg jobban, de ki lehet fogni közöttük olyan a ruhadarabokat is, amik márkások, még senki nem hordta őket és mégis negyedannyi áron megvásárolhatók, mind a hivatalos üzletükben. Az, hogy éppen hol vásárlunk attól is függhet, hogy éppen mire van szükségünk. Hiszen, ha a csak valamilyen otthoni ruhára van szükségünk, akkor arra jó lehet a használtruha bolt is. Viszont amennyiben esküvőre megyünk, akkor már érdemes lehet egy komolyabb ruhát beszereznünk. Persze nem kell itt sem túlzásokba esni, de egy ilyen eseményen általában illik szépen megjelenni.

Az esküvő szervezése általában nem egy rövid és egyszerű folyamat. Viszont minden ilyen eseményt és rendezvényt fel lehet dobni valamivel. A múltkor egy olyan esküvőn voltam, ahol egy fotógép is volt. Korábban nem is gondoltam arra, hogy a fotógép esküvőre milyen jó választás lehet. Hiszen ezeken a rendezvényeken nagyon sok ember szeretné megörökíteni a szebbnél szebb pillanatokat, mindenkivel szeretne egy közös képet, és nem utolsó sorban ezekkel a képekkel visszanézhető emlékeket is gyűjthetnek. Úgyhogy visszagondolva a fotógép esküvőre az egyik legjobb választás lehet.

Ha neked is közeleg az esküvőd, de még nem tudod mivel dobnád fel és mivel örvendezteti meg a vendégeket, akkor a fotógépet csak ajánlani tudom. Kitől érdemes bérelni ezeket a gépeket? A Selfiegép csapata mindenkinek a rendelkezésére áll és nem is akárhogyan. Mindig a tőlük telhető legjobbat próbálják nyújtani. Ez abból is látszik, hogy igyekeznek folyamatosan fejlődni. Fejlesztik a gépek minőségét, a választható hátterek mennyiségét, illetve a kiegészítő kellékeket is. Ennek köszönhetően olyan egyedi képeket készíthettek az esküvőn, amilyen másnak biztosan nem lesz.

A Selfiegépnél pontosan megadhatod, hogy a képen mi szerepeljen. Előre megmondhatod, hogy szerepeljen-e rajta a dátum, az esemény megnevezése vagy hogy legyen-e kerete a képnek és ha igen, akkor miért szeretnél. Háttér tekintetében is lehet sima egyszerű fehér, ami díjmentesen elérhető, vagy pedig színes hátteret is választhatsz a tetszésed szerint. A gépek több órára is igénybe vehetők: 4-6-8 órás intervallumok vannak. Viszont ez az idő a helyszínen tetszés szerint változtatható.

Mindezek mellett nem kell attól sem tartanod, hogy de hogy az automata nem fog tudni elegendő mennyiségű képet készíteni. A gépekkel korlátlan mennyiségű kép készíthető és nyomtatható, ezért biztos vagyok benne, hogy minden vendég el fogja tudni készíteni velük a neki tetsző képeket. Ezekhez többfajta kellék is választható, mint például szemüveg, álarc vagy paróka.

A Selfiegép honlapján referencia is megtalálható, illetve cikkek formájában érdekességek, aktualitások és történetek is olvashatók a szelfi gépekkel kapcsolatban. Ha kíváncsi vagy ezekre és szívesen megbíznád őket, akkor nézd meg még ma a weboldalukat és dönts el, hogy neked is ők lesznek-e a befutók.